Advent är här

Advent är här

Julen närmar sig och vi längtar nog alla efter att få umgås med nära och kära. Vi är dock återigen inne i en våg av det virus som inte vill ge med sig, vilket gör att den här julen kommer att bli speciell och en tuff tid för många av oss.

Vad som dock är positivt och imponerade, som vi inspireras av, är all den uppfinningsrikedom som vi kan se hos såväl privatpersoner som hos våra lokala handlare och restauranger. Den är helt otrolig!

Att vara en ”local hero” har aldrig känns så viktigt som nu. Nu gäller det att hjälpas åt, för när vi kommer ut på andra sidan av pandemin vill vi väl alla ha en levande stad och centrum med affärer och restauranger. Vår vädjan till er är därför; handla lokalt inför julen, gynna alla våra fina företag och köp hem god mat från alla restauranger som jobbar så hårt.

Wine to Sweden tänker förstås lite extra på de restauranger vilka vi samarbetar med. I vanliga fall kan ni avnjuta deras goda mat tillsammans med våra viner i mysig restaurangmiljö. Nu får vi tänka nytt ett tag framöver. Det är fortfarande fullt möjligt att bli serverad vällagad restaurangmat, nu vid våra egna köksbord.

Lyft luren! Beställ take away! Kanske testa nya restauranger ni aldrig besökt tidigare! Tillsammans med våra viner, som ni enkelt beställer via privatimport hos Systembolaget kan ni ordna en lyxig hemmakväll. Se till att beställ hem vinet i tid så du har det hemma när andan faller på! Titta igenom vår sida med viner och bli inspirerad. Lägg sedan in en beställning via privatimport hos Systembolaget. När er beställning är lagd tar det några dagar innan ni kan hämta de viner ni valt ut på vald butik i Luleå. Om ni ändå tycker detta verkar krångligt så hjälper vi gärna till.

Några take away-tips från oss:
Magiskt goda dumplings från Still Gastrobar.
Stenungsbakad pizza från Taverna Gusto eller Björkskatan.
Middagspåse från Cafe La Vache.
Ungsbakad lax till lördagslunch från Cafe Nouveau.

Förena mat och vin! Hitta stunder att njuta!

 En fin första advent önskar vi er alla

november 29, 2020

Andra nyheter