" I hjärtat av Norrbotten kan vi erbjuda
en liten bit av Italien "

" I hjärtat av Norrbotten så kan vi erbjuda en liten bit av Italien "

Vår berättelse

Vår berättelse

Wine to Sweden grundades 2014 i Luleå, 2018 förvärvades företaget av fyra vänner, Anette, Annika, Maria och Peter. Under det första halvåret gjordes en genomgång av viner och vingårdar, och arbetet med att utöka och förbättra sortimentet startade. Den stora vinmässan, Vinitaly, blev startskottet och under besöket knöts många värdefulla kontakter. Vi fick också möjlighet att besöka flera av de vinmakare vi idag samarbetar med.

Vi ser kontinuerligt över vårt sortiment och i jakten på nya spännande viner och producenter. Vi har god kontakt med våra producenter och det är viktigt för oss att ha insyn i hur de producerar sina viner.

Våra kännetecken är

Hög och personlig service

Det är tryggt att vara kund hos oss. Vi levererar både viner och service av högsta kvalitet. Vi kan ge snabb service.

God kännedom om våra producenter

Vi har en god kännedom om produktionen och en bra dialog med vingårdarna. Vi söker kvalitet före kvantitet

Personliga möten

Vi strävar alltid efter att förstå kundens produkter och behov.Vi jobbar nära våra kunder och anpassar vårt sortiment efter deras efterfrågan.

Privatimport

Via Systembolagets privatimport kan vi erbjuda dig som bor i Norrbotten våra viner. Vinerna beställs via privatimport och efter  cirka en vecka kan du hämta dina färdigpackade vinlådor och betala direkt i kassan på Systembolaget. Vill du ha flera olika viner går det såklart bra att mixa en låda genom att välja bland våra viner.

Det enda som behövs är att du har en registrerad användare hos Systembolaget. Om du inte har någon, skapas detta enkelt via Systembolagets hemsida.

  1. Klicka HÄR! för att ta dig till systembolagets hemsida för privatimport.
  2. Logga in med din användare.
  3. Välj ”Wine to Sweden” som leverantör och den producent du önskar beställa från.
  4. Ett formulär för beställning kommer upp där dryckens namn, varugrupp, antal, volym mått och förpackning ska fyllas i.
    Observera att du endast behöver fylla i de stjärnmarkerade uppgifterna.

När din beställning kommit in till Systembolaget behandlas din förfrågan och inom några dagar får du en offert per mejl avseende pris och leveranstid som du ska godkänna. Du får sedan ett mejl från Systembolaget så snart dina varor finns att hämta, på av dig vald butik.
Leveranstiden från beställning är oftast ca 1 vecka

Har du funderingar eller frågor kontakta gärna oss: kontakt@winetosweden.se

Vi är Wine to Sweden

Anette
Gustafsson

anette@winetosweden.se

Annika
Jakobsson

annika@winetosweden.se

Maria
Häggmark

maria@winetosweden.se

Peter
Häggmark

peter@winetosweden.se

Anette
Gustafsson

Annika
Jakobsson

Maria
Häggmark

Peter
Häggmark

Kontakta oss

Behöver du hjälp eller vill du kanske abonnera oss för en vinkväll? Använd kontaktformuläret nedan för att komma i kontakt med oss. Vi återkommer till er så fort som möjligt.